Ejektor

PDF fil med yderligere information

Klik herunder på PDF ikonet og se yderligere produktinformation og specifikationer på produktet.

Magic Pump

VMECA har i forbindelse med udbredelsen af robotteknologien i industrien, udviklet en ny ejektor Magic Pump, da behovet for komponenter til at lave et godt og driftssikkert værktøj til robotterne har taget fart. VMECA præsenterer nu en vakuum ejektor, som udover at være meget fleksibel også er meget let, således at den nemt kan monteres på selve værktøjet ved hjælp af det medfølgende monteringsbeslag.

Ejektoren kaldes Magic Pump, og den udmærker sig blandt andet ved at være meget let sammenlignet med andre pumper med samme kapacitet på både flow- og vakuumsiden. Pumpen kan samles således, at man selv vælger på hvilken side man vil have sine vakuumporte, sin udblæsnings- og indgangsport. Pumpen har 8 direkte vakuumporte som kan bruges enkeltvis eller sammen. Pumpen er selvfølgelig monteret med VMECA Cartridges system. cartridge fra Vmeca
Det integrerede filter har en selvrensende funktion, som hjælper til at pumpen virker optimalt hele tiden. Ydermere er pumpen lavet af et materiale som i modsætning til jern eller aluminium ikke kan ruste eller irre.

Yderligere info:

Læs mere om ejektor fra VMECA

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring eller skriv til os med det samme på:

Telefon 70 22 23 11
E-mail: metalwork@metalwork.dk

Brug kontaktformularen og vi kontakter dig