PDF fil med yderligere information

Klik herunder på PDF ikonet og se yderligere produktinformation og specifikationer på produktet.

Magic sugekop fra VMECA

Magic sugekoppen løser med sin unikke opbygning nogle håndteringsopgaver, som tidligere har været meget svære at løse med traditionelle sugekopper. Pga. den udskiftelige læbe har man mulighed for at finde en læbe, som passer præcis til ens produkt og ønske om materialetype. Der findes til og med en læbe af et materiale, som lever op til og overholder EU regulativ 1935/2004 eller EU regulativ 2023/2006, der omhandler ”materialer og genstande bestemt til kontakt med fødevarer”.

Ved at bruge Magic sugekoppen kan man ud over et bedre grip af emnet, og i kraft af den unikke læbe, få en bedre trykluft økonomi, da læben slutter bedre om emnet, og derfor undgår man at skulle fjerne den eventuelt falske luft, som en traditionel sugekop ofte vil tillade mellem læbe og emne.

Så ved at vælge en Magic sugekop fra VMECA får man en større håndteringssikkerhed og samtidig mulighed for en bedre trykluft økonomi.

Sugekoppen findes i flere str. og med 7 forskellige typer læber og flere forskellige filtre. Den kan samles således at den har fra 1 ½ – 8 ½ bælge. Den fås også med et gevindfæste med justerbart flow.

Yderligere info:

Læs mere om Magic sugekop

Se mere om magic sugekoppen

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring eller skriv til os med det samme på:

Telefon 70 22 23 11
E-mail: metalwork@metalwork.dk

Brug kontaktformularen og vi kontakter dig